KPN Personeelsvoordeel: Internet van de zaak

Vraag hier kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek aan

Met Internet van de zaak van KPN kunnen jouw medewerkers zorgeloos thuiswerken met de extra diensten bovenop hun thuisabonnement: KPN Service Plus en Werkgeversbijdrage Internet. En mocht jouw medewerker nog geen KPN internet thuis hebben, dan kun je jouw medewerker het exclusieve overstapaanbod aanbieden.

  • Met KPN Service Plus zorg je ervoor dat jouw medewerker thuis toegang heeft tot de expert helpdesk en snel weer verder kan werken.
  • Met de Werkgeversbijdrage Internet kun je als werkgever eenvoudig bijdragen aan de kosten van internet van jouw medewerker thuis.
  • Uiteraard is het allemaal goed geregeld. De verrekening van de diensten gebeurt automatisch via de factuur.
  • En mocht jouw medewerker thuis nog geen KPN internet hebben, dan kun je met het overstapaanbod het allerbeste aanbod bieden om over te stappen naar KPN.

Ja, ik wil een adviesgesprek

KPN gebruikt jouw persoonlijke gegevens voor het versturen van de gevraagde informatie. Als je bovenstaande optie met 'ja' bevestigt, gebruiken wij de gegevens voor marketing- en verkoopdoeleinden middels e-mail en telemarketing. Je kunt je op elk gewenst moment eenvoudig afmelden. Bekijk ons privacy statement op kpn.com.